do 09 jul.

|

Ons VergaderHuis

Boeiend en zelfverzekerd presenteren op de werkvloer! - EUR 495,- ex. BTW

Hoe je ervoor zorgt dat mensen naar je WILLEN luisteren! Via een aantal stappen die iederéén kan leren. Op basis van inzichten uit de wetenschap. Door een trainer met professionele presentatie-ervaring.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Boeiend en zelfverzekerd presenteren op de werkvloer! - EUR 495,- ex. BTW

Tijd en locatie

09 jul. 2020 09:30 – 17:00

Ons VergaderHuis, Biltstraat 443, 3572 AW Utrecht, Nederland

Over de training

In het kort: 

 • Kleine groep van max. 6 personen. 
 • Voor iedereen die werkt in een corporate omgeving (of je nou ondernemer, manager of professional bent) 
 • Door een trainer die spreekt vanuit zijn eigen corporate ervaring én zijn ervaring als professioneel  (TV-)presentator. 
 • EXTRA: Tot twee maanden na de training heb je recht op een uur gratis telefonische presentatiecoaching! Voor het geval je tóch nog ergens tegenaan loopt…

 Investering:  EUR 495,- ex BTW 

Hoe ziet de training er uit?

Je gaat aan de slag met een eigen presentatie. Eentje die je onlangs gaf. Of liever nog: een presentatie die je binnenkort moet geven. Dat maakt de training enorm praktijkgericht. 

We beginnen met een 0-meting: je geeft je presentatie zoals ie nu is. Tussendoor oefen je. En aan het eind van de dag geef je ‘m nog een keer. Je ziet, hoort en merkt het verschil. Kortom, de training geeft een duidelijk resultaat. 

De begin- en eindpresentatie wordt namelijk opgenomen op camera. Dat klinkt op voorhand misschien heftig. Maar iedereen die je voorging in mijn trainingen vond het ontzettend nuttig. Door die opnames ervaar je namelijk je vooruitgang. Dat helpt je het geleerde ook echt eigen maken.  

In de tussentijd krijg je voorbeelden, inzichten en handvaten aangereikt waarmee je ter plekke je presentatie verbeterd. Na de training begrijp je niet alleen wat je moet doen maar ook waarom het zo werkt. En dat zorgt voor duurzame verbetering.  

Wat komt er inhoudelijk aan bod? 

De ochtend staat in het teken van: 

 • Je rol als presentator
 • Wat maakt een presentatie eigenlijk boeiend?
 • Aan welke (storytelling-)knoppen kun je draaien om je ‘saaie’ zakelijke verhaal interessant te maken? En hoe doe je dat? 

Daarmee leggen we een solide basis. ’s Middags gaan we vervolgens verder werken aan je ‘presence’: 

 • Zenuwen: waar komen ze vandaan en hoe ga je ermee om? 
 • Waar moet je mee bezig zijn zodra je op dat podium staat? 
 • Hoe zorg je ervoor dat je boodschap gaat ‘leven’?  

Wat komt er niet aan bod? 

Tijdens de training wordt er niet expliciet stil gestaan bij zaken als ‘lichaamstaal’ en ‘stem’.  

Dat zijn namelijk zaken die in 99% van de gevallen vanzelf goed gaan als je basis solide is. De training is dus gericht op die solide basis.  

Kun je garanderen dat ik na 1 dag training inderdaad zelfverzekerd en boeiend presenteer? 

Nee, wonderen bestaan helaas niet. Om ergens écht goed in te worden zul je heel veel moeten oefenen, oefenen, oefenen. Ook na de training. En daar kun je alleen zélf voor zorgen.  

Ik garandeer je wel ‘eye-openers’. Daarmee zet je meteen flinke stappen. Je impact wordt direct vergroot. Je weet voortaan waar je aan moet werken om echt goed te worden. En voorkomt dat je continu in dezelfde valkuil blijft trappen.  

Wie is de trainer?  

Gerben van Driel (1978) werkte jaren in een corporate omgeving. Om vervolgens de overstap te maken naar de televisiewereld. Daar leerde hij hoe je de aandacht van de kijker grijpt en vasthoudt.  

Eerst werkte hij achter de schermen als journalist en programmamaker. Vervolgens kwam hij voor de schermen terecht als presentator bij Powned en RTL Z.   

Na 10 jaar televisie viel hem op hoe presentaties in het bedrijfsleven vaak te wensen over laten. Want saai, langdradig, onduidelijk en daardoor ineffectief.  

Dat gaat ten koste van tijd, geld en resultaten. En dat is onnodig! Want goed presenteren is geen talent. Iedereen heeft het in zich. En dat wil Gerben eruit halen. 

Deel deze training